Vragen? +31 (0)23 55 30 350

Jobmarketing

Effectief en creatief personeel werven

Meer aandacht generen voor een vacature, een wervingscampagne of uw werkgeversmerk? Dan biedt Adver-Online dé oplossing, met Jobmarketing. Onze Jobmarketing is uitermate geschikt voor de vacature die net even wat meer creativiteit vraagt. Onze Jobmarketing werkt voor de wervingscampagne die echt moet knallen.

En... onze Jobmarketing versterkt uw werkgeversmerk.

Zien en gezien worden

Bij Adver-Online meten we alles, zodat we weten waar uw doelgroep zich bevindt en uw vacature, wervings- en employer brandingscampagne gezien en gevonden wordt.

Jobmarketing voor het beste resultaat

Bij Adver-Online zorgen wij ervoor dat uw vacature en/of employer brand maximale aandacht krijgen. Op het beste moment, de beste plaats en bij de beste mensen. Voor het beste resultaat.

Creatieve, effectieve jobmarketing campagnes

Bij Adver-Online zetten we jobmarketing campagnes op, waarbij we kijken met welke oplossingen uw doel effectief wordt bereikt.

Waarom Adver-Online?

Maatwerk

Creatief, effectief en zichtbaar.
Voor elke vacature en/of campagne is er een juiste oplossing.

Maximaal effect

Juist doordat we al sinds 2002 de resultaten van onze acties meten, kunnen we ook uw jobmarketingactie tot een succes maken.

Alles in één systeem

Bij Adver-Online ontwikkelen we oplossingen waarmee u vanaf één plaats al uw processen beheert en uitvoert. 
Snel en eenvoudig.

Optimale vindbaarheid

Google is een belangrijk startpunt voor werkzoekenden. Wij zorgen voor een optimale vindbaarheid binnen Google en andere zoekmachines.

Doeltreffende employer branding

Bij Adver-Online weten we waar uw doelgroep zich bevindt, zodat uw employer brand- of wervingscampagne naadloos op uw doelgroep aansluit. En doel treft.

Optimale sollicitatiebeleving

Bij Adver-Online optimaliseren wij uw sollicitatieproces. Snel, efficiënt en eenvoudig. Zo wordt gewerkt aan een goede candidate experience. Dat versterkt uw merk.

Vacaturetekst Optimalisatie

Met een goede vacaturetekst bereikt u meer en betere kandidaten, is de vacature beter vindbaar en worden potentiële kandidaten aangezet tot actie. Ons team van specialisten optimaliseert uw vacaturetekst handmatig voor het meeste effect.

Social Media Recruitment

90% Van de Nederlandse bevolking is actief op social media. Met zo’n bereik één van de middelen om nieuwe medewerkers te vinden. Want de kans is groot dat uw ideale kandidaat zich op social media begeeft. Die wilt u niet missen!

Bannering

Als werkgever wilt u zichtbaar zijn en wilt u dat uw vacature gezien wordt. Door bannering krijgt u meer exposure en vergroot u de zichtbaarheid van uw vacature en/of employer brand.

Werken bij website

Bij Adver-Online ontwikkelen en realiseren we werkenbij-websites. Op maat gemaakt en in uw huisstijl, zodat het beeld van uw organisatie als werkgever echt overkomt.

Digital Signage

Dé manier om uw employer brand te versterken. Uw boodschap als werkgever op 10.000 digitale schermen, op 3.500 locaties, daar waar uw doelgroep zich bevindt.

Waarom jobmarketing door Adver-Online?

Net na de opkomst van online vacaturebanken, in 2002, is Adver-Online opgericht. Als expert op het gebied van online recruitment, weet Adver-Online als geen ander hoe de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw vacature of employer brand verhoogt kan worden.

De Jobmarketing van Adver-Online biedt oplossingen als: vacaturetekst optimalisatie, een jobmarketing campagne, social media recruitment, bannering en Digital Signage. Samen met u kijken we welke vormen van Jobmarketing voor u werken. Met welke Jobmarketing activiteit uw doel effectief wordt bereikt. Laat uw Jobmarketing over aan Adver-Online. Door slimme Jobmarketing zorgen wij ervoor dat uw vacature en/of employer brand maximale aandacht krijgen. Op het beste moment, de beste plaats en bij de beste mensen. Voor het beste resultaat. Dat is Jobmarketing van Adver-Online.

Wilt u weten hoe wij u kunnen adviseren in uw wervingscampagne?

Gericht op resultaat

Doordat Adver-Online vanaf het begin alle data van voorgaande campagnes op effectiviteit heeft gemeten, hebben wij altijd het best mogelijke advies voor uw recruitmentbehoeftes.

Maak een afspraak

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden in uw wervingscampagne? Bel ons met uw vragen of maak een afspraak

+31 (0)23 55 30 350
Bel mij terug