code

Adver-Online: online recruitment marketing

Uw partner voor al uw recruitment activiteiten.

Als werkgever wilt u aandacht voor uw vacature en resultaat. Maar waar liggen uw kansen? Hoe bereikt u de juiste doelgroep? En wat kost dat eigenlijk? Wij kennen de mogelijkheden als geen ander.

Dankzij 15 jaar kennis en ervaring met talloze campagnes weten wij wat werkt én wat de valkuilen zijn. Dit gecombineerd met data en innovatieve tools zorgen voor maximaal rendement van uw vacature.

Wij weten kandidaten te vinden, te bereiken en aan te zetten tot solliciteren!

Door de inzet van slimme tools vergroten wij de online zichtbaarheid van uw vacature. Wij brengen recruitment en marketing samen en bereiken zo de actief én latent werkzoekenden. Op weg naar de juiste kandidaat!
Structureel op zoek naar dezelfde doelgroep? Met een doelgroep marketing creëert u naamsbekendheid bij kandidaten die aansluiten bij het gewenste profiel. Wij houden focus op respons van kwalitatieve sollicitanten.
Toon het unieke karakter van uw organisatie om uw employer brand te versterken en zo meer en betere kandidaten aan te trekken. Kandidaten zoeken namelijk niet alleen een nieuwe baan maar ook een werkgever die bij ze past!
Sneller kandidaten beoordelen? Minder tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen? Krijg grip op uw recruitmentproces met behulp van HROffice Recruitment en verbeter direct de candidate experience.

Heeft u een vacature? Bereik met Gotomyjob.com de juiste doelgroep!

Start zelf een succesvolle wervingscampagne die past bij uw doelstellingen en budget.

Zonder account toegang tot alle digitale adverteermogelijkheden voor recruitment.

Geen account nodig

Profiteer van inkoopvoordeel, zonder tijd kwijt te zijn aan prijsonderhandelingen en het afsluiten van afzonderlijke contracten.

Bespaar tijd & geld

Ontvang een suggestie voor relevante in te zetten mediakanalen en zie direct een voorspelling van de verwachte prestaties.

Suggesties & voorspellingen

Rapportage dashboard geeft u inzicht in uw recruitment campagne

Altijd zicht op de performance

Wij gebruiken onze ervaring met en data van duizenden recruitmentcampagnes om uw vacature te voorzien van een perfect media-advies. Vervolgens meten wij alle online recruitment activiteiten volledig door om uw campagne tot in de puntjes te optimaliseren. Alles voor het beste resultaat!

Maakt u gebruik van ons recruitmentsysteem HROffice Recruitment? Dan koppelen wij deze data, zodat u niet alleen inzicht krijgt in het aantal sollicitaties, maar ook in het aantal aannames per kanaal.

Meet met onze recruitment rapportage de Return On Investment (ROI) van uw campagne en stuur nog beter op de cost per hire.

Lees meer over data driven recruitment

Voor de invulling onze vacatures willen wij altijd de beste kandidaten werven. Adver Online heeft hierin al meerdere malen haar waarde bewezen door ons van een deskundig en concreet wervingsadvies te voorzien wat uiteindelijk altijd geleid heeft tot de beste kandidaat! Het snelle schakelen, afstemmen en de goede ondersteuning bij het wervingsproces maken Adver Online voor ons een ideale partner voor de invulling van onze vacatures!

Ineke Rietberg
Medewerker P&O, Biohorma BV (A.Vogel)

“Adver-Online koopt groot in, waardoor ze voor een relatief lage investering een groot bereik hebben. Daarnaast weten zij welke websites het beste werken voor bepaalde functies. Vanaf het begin ben ik enthousiast over hun ervaring en support. Naast een hoger aantal aanmeldingen levert het ons een besparing op aan advertentiekosten. Daarbij komt dat ze zeer snel en professioneel werken.”

Nancy van Abswoude
Corporate Recruiter Krauthammer

“Wij ervaren de samenwerking met Adver-Online als plezierig! Snelle reacties/acties en prima adviezen. Door hun inzichten èn uitgebreide mogelijkheden hebben we goede en gekwalificeerde respons. Het is prettig schakelen met Adver-Online.”

Moniek Morsink
Corporate Recruiter St. Antonius Ziekenhuis

HR GAAT VERDER DAN RECRUITMENT

HR Appstore: een onafhankelijk platform voor HR software

Moet u op een werkdag soms wel 5 tot 10 keer inloggen in verschillende systemen? Dat kan anders! Bij de HR Appstore logt u slecht één keer in, waarna u toegang heeft tot een dashboard met widgets van verschillende innovatieve HR software. U ziet in één oogopslag al uw werkzaamheden.

Workforce Management: HR software voor een effectieve personeelsplanning

Uw personeel op efficiënte wijze plannen? Met HROffice Workforce Management heeft u de juiste inzichten om slimme keuzes in uw planning te maken. U plant zowel vaste als flexmedewerkers in binnen één systeem. Creëer een compleet en up-to-date overzicht die voor iedereen inzichtelijk is.

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief

Altijd op de hoogte van ontwikkelingen, casestudies en events.

Adver-Online verwelkomt vier nieuwe medewerkers

Adver-Online verwelkomt vier nieuwe medewerkers Het team van Adver-Online blijft groeien. Zo hebben we begin deze maand vier nieuwe werknemers verwelkomt. Van consultants en een assistent controller tot een marketing & communicatie specialist....

Lees meer

Lancering e-recruitment platform Gotomyjob.com!

E-recruitment platform Gotomyjob.com officieel gelanceerd! Heeft u een vacature? Bereik de juiste doelgroep met Gotomyjob.com. Deze nieuwe online oplossing bespaart u tijd en geld door toegang te geven tot meer dan 300 digitale...

Lees meer

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op
Share This