Doelgroep marketing


Direct in beeld bij de juiste kandidaten met doelgroep marketing.


Meer informatie


Bereik de juiste mensen


Wist je dat 10% van de werkzoekenden actief op zoek is naar een baan en maar liefst 75% passief ernaar op zoek is? Met een effectieve doelgroep marketing strategie kan je beide groepen werkzoekenden sneller en gemakkelijker bereiken.

Meer informatie

Krijg zicht op je doelgroep


Weet jij alles over je doelgroep? Adver-Online helpt je graag met het in kaart brengen van alle kenmerken van je doelgroep. Door de doelgroep goed te kennen kan je gerichter vacatures uitplaatsen en dus ook efficiënter werken.

Meer informatie

Bespaar tijd en kosten


Bespaar tijd en geld door je vacature campagne op de juiste manier in te richten. Door op doelgroepgerichte kanalen te adverteren ben je goedkoper uit en trek je daardoor ook alleen de meest geschikte kandidaten voor je vacature aan.

Meer informatieWat levert een doelgroep analyse jou op?Contact opnemen
Doelgroep analyse Adver-Online


Wat is doelgroep marketing?


Adver-Online doelgroep marketing

Een combinatie van veel elementen


Het kennen van de juiste doelgroep en een beeld hebben van de behoeften en wensen ervan is een essentieel onderdeel van je marketingstrategie. Door hierop in te spelen bereik je de juiste sollicitanten en kun je hen op een overtuigende manier enthousiast maken voor je bedrijf. Niet alleen is het van belang je doelgroep te kennen, ook is het ontzettend belangrijk om met je doelgroep door middel van de juiste middelen, op de juiste manier en het juiste moment te communiceren. Met doelgroepmarketing kun je deze behoeften en de geschikte communicatiemiddelen in kaart brengen.

Meer informatieHoe werkt doelgroep marketing? Wij leggen het je uit!


doelgroep analyseren werven campagne Google

Ken je doelgroep


Allereerst is het van belang de juiste doelgroep te selecteren en deze uitgebreid in kaart te brengen. Door middel van doelgroepmarketing leer je de beste methoden en de effectiefste kanalen kennen om jouw doelgroep te bereiken. Maakt jouw bedrijf al gebruik van bijvoorbeeld mobile recruitment of video recruitment?


Meer informatie
SEO doelgroep marketing analyse

SEO is het antwoord


Gebruikt je de juiste kanalen om je doelgroep te bereiken? Adver-Online helpt je bij het vinden van de juiste kanalen voor uw doelgroepmarketingstrategie. Door middel van krachtige vacatureteksten met aandacht voor Search Engine Optimalisation (SEO) zorgen wij ervoor dat jouw vacatureteksten uitstekend vindbaar zijn in zoekmachines. Door middel van Google recruitment wordt het nog makkelijker voor sollicitanten om met je bedrijf in aanraking te komen.


Meer informatie
Werven via Adver-Online doelgroep marketing

Maak de lezer enthousiast!


Naast een goede uitzetting van je vacatureteksten, wordt er ook aandacht besteed aan je tekst zo wervend mogelijk te schrijven. Door middel van aanstekelijke, energieke teksten in de tijdgeest van je doelgroep worden de juiste sollicitanten gemotiveerd om te solliciteren bij je bedrijf.

Meer informatieDe juiste mens op de juiste plek: wie wil dat nou niet? Mensen die goed op hun plek zitten presteren immers beter, hebben meer plezier in hun werk en leveren een hogere arbeidsproductiviteit.ELISA DE BOER, TALENT ACQUISITION SPECIALIST MS MODE

doelgroep marketing vacature werven personeel

Technische Universiteit Eindhoven logo

Logo St. Antonius Ziekenhuis

Logo Van de Velde groep

Logo Purdey damesmode

Logo ETZ

Logo Hunkemöller


Bereik jij al de juiste doelgroep?


Adver-Online helpt je graag naar het zoeken en bereiken van de juiste kandidaten!

Ja, ik wil doelgroep marketing