Adver-Online versterkt marktpositie na overname activiteiten NowOnline


Adver-Online versterkt marktpositie na overname activiteiten NowOnlineAdver-Online BV neemt de activiteiten van NowOnline Utrecht over. NowOnline – een innovatieve internet dienstverlener – heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van plannings-, rooster, payrolling en urenadministratie software.

Hans van Rijnswoud, CEO Adver-Online B.V. / HROffice: ‘Onze 10.000 klanten hebben een steeds grotere behoefte aan een naadloze integratie van recruitment en HR processen. NowOnline complementeert onze unieke combinatie van flex en vast in één systeem. Met NowOnline zijn we nog beter in staat een unieke online oplossing te bieden waarmee we verwachten onze klantenkring in 2014 in Europa verder uit te breiden. Met de uitbreiding in ons al rijke aanbod van recruitment- en HR diensten blijven we bepalend in de freemium sector.”

Thiery Ketz, directeur NowOnline: “We zijn zeer verheugd met de komst van Adver-Online B.V./ HROffice. Hiermee vergroten we onze innovatiekracht en kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Daarnaast realiseren we hiermee een internationale uitrol van onze diensten.”


Adver-Online NowOnline samenwerkingLEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url