HROffice Bedrijfsscan


De HROffice bedrijfsscan geeft je gratis en vrijblijvend inzage in de performance van je HR- en recruitmentactiviteiten.Inzage


Krijg met de HROffice Bedrijfsscan direct inzage in de kritische activiteiten en processen binnen de HR-omgeving. De bedrijfsscan is gratis en duurt slechts twee minuten.

Controle


Met de bedrijfsscan krijg je te zien waar de kansen en zwaktes liggen binnen het HR- en recruitmentproces. Hierdoor kan door jou en/of de organisatie (tijdig) bijgestuurd worden.

Resultaat


Het verbinden van acties aan de HROffice Bedrijfsscan zorgt er voor dat op korte en lange termijn waarde gecreëerd wordt voor de HR-afdeling en de organisatie als geheel.


Wat kan je verwachten met de bedrijfsscan?Dé brede bedrijfscheck voor HR-Nederland


De HROffice bedrijfsscan kijkt in de volledige breedte van het HR-spectrum naar jouw bedrijf. Hoe sla je data op? Hoe werf je mensen en via welke kanalen. Maar, is jouw organisatie ook GDPR-proof. Met de HROffice Bedrijfsscan krijg je antwoord op al deze vragen. Het invullen van de HROffice bedrijfsscan duurt verder twee minuten en is geheel gratis en vrijblijvend.

De HROffice bedrijfsscan. Wacht niet langer.


Verbetering begint vandaag

In de praktijk blijkt dat de HROffice bedrijfsscan voor nieuwe inzichten zorgt die direct en indirect leiden tot verbetering van de HR-processen. Kritische vraagstukken over het gebruik en opslag van data, hoe je de beste candidate experience faciliteert en vraagstukken omtrent employer branding komen allemaal aan bod binnen de HROffice bedrijfsscan. De HROffice is de eerste stap richting verbetering van de kritische HR- en recruitmentprocessen. Bovendien is de bedrijfsscan geheel gratis te gebruiken.
Vragen of wil je maatwerkadvies?

Doe meteen de gratis bedrijfsscan


Ontdek zelf waar de kansen liggen voor jouw HR- en recruitmentafdeling.