HROffice Contracts


Jouw partner bij het opstellen van (arbeids)overeenkomsten.


Gratis Demo

Eenvoudige en efficiënte contract flow


HROffice Contracts biedt ondersteuning bij het opmaken van volledig digitale arbeidsovereenkomsten en andere contracten. Kies voor eigen contracten of een standaard HROffice Contract dat is opgemaakt door juridische specialisten.

Gratis Demo

Volledige procesflow inzichtelijk


Jouw volledige procesflow inzichtelijk voor de HR afdeling. Dat maakt HROffice Contracts mogelijk. Verschillende rechten en rollen kunnen worden toegekend, zodat iedere medewerker zich kan focussen op zijn eigen taken en verantwoordelijkheden.

Gratis Demo

Simpele integratie met de HR Appstore


HROffice Contacts is eenvoudig te koppelen met ons ATS-systeem of met andere (back-office) systemen. Hierdoor is het mogelijk om efficiënt (nieuwe) medewerkers te binden aan jouw organisatie en kan er met slechts één account verschillende applicaties worden beheerd.

Gratis Demo

Jouw voordelen als organisatieÉén overzichtelijk dashboard


Vanuit één dashboard heb je zicht op alle contracten en taken en kunnen verschillende rollen en taken worden aangewezen. Via een auditlog worden de activiteiten van de gebruikers volledig vastgelegd, zodat altijd inzichtelijk is wie, wat heeft aangepast. Daarnaast is HROffice Contracts volledig geïntegreerd met de HR Appstore, waardoor gemakkelijk alle applicaties beheerd kunnen worden met slechts één account.

Gratis Demo

Weg met het papier


Paperless werken; beter voor het millieu en beter voor jou als organisatie. Overeenkomsten kunnen eenvoudig worden ondertekend met een gekwalificeerde elektronische handtekening. Daarnaast zorgt HROffice Contracts ervoor dat het contract er perfect uitziet op alle devices; desktop, tablet en mobiele telefoons.

Gratis Demo

Correcte verwerking van gegevens


(Medewerker)gegevens worden altijd correct verwerkt door koppelingen met andere (back-office) systemen. Hierdoor worden fouten voorkomen en komt er geen knip- en plakwerk aan te pas. Ook payroll and freelance contracten (inclusief driehoekscontacten) kunnen eenvoudig worden gegenereerd.

Gratis demo

HROffice Contracts geschikt voor ieder type organisatieMede door HROffice Contracts is de bezetting van onze HR afdeling met 40% verlaagd. Waar voorheen contracten in Word werden opgemaakt en documenten moesten worden samengevoegd, kunnen wij nu alle contracten op één plek beheren. Hierdoor kunnen wij veel efficiënter werken en worden er minder fouten gemaakt. Michiel de Rooij, Directeur Operations & ICT Purdey
Waarom HROffice contracts ook voor JOU de oplossing is


Zorg voor een eenvoudige en efficiënte contactflow

HROffice Contracts gaat verder dan alleen automatisering. HROffice Contracts biedt ondersteuning bij het opmaken van volledig digitale arbeidsovereenkomsten en andere contracten. Kies voor eigen contracten of een standaard HROffice Contract dat is opgemaakt door juridische specialisten. Zo is het mogelijk om gemakkelijk arbeidsovereenkomsten of een lease, huur of sleutel overeenkomst af te sluiten met jouw medewerkers af, waarbij je zeker weet dat het contract voldoet aan compliancy, wet- en regelgeving.

Gratis Demo


Vragen of wil je maatwerkadvies?

Contact opnemen

Begin vandaag met HROffice Contracts


Ontdek zelf direct de voordelen van HROffice Contracts

Gratis uitproberen