code

Breng u gehele recruitmentproces onder in één systeem met de online software van HROffice

Wilt u sneller kandidaten kunnen beoordelen, minder tijd kwijt zijn aan administratieve handelingen en grip krijgen op uw recruitmentproces? Kies dan voor HROffice Recruitment! De webbased oplossing om zowel uw werkproces te verbeteren als controle te krijgen op uw kandidatenstroom.

Innovatieve en gebruiksvriendelijke totaaloplossing die ondersteuning biedt bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.

Quality of hire verbeteren

Positieve candidate experience stimuleren

Employer brand versterken

Personeelsverloop verlagen

HROffice Recruitment gaat verder dan een ATS

HROffice Recruitment is een online recruitmentsysteem om alle stappen in het recruitmentproces praktisch en snel te kunnen opzetten, uitvoeren en beheren. Allemaal vanuit één dashboard. HROffice Recruitment is in de basis een gratis ATS en kan vervolgens eenvoudig uitgebreid worden met innovatieve recruitment tools; van video-solliciteren en e-assessments tot aan online recruitment campagnes en koppelingen met HRM- en salarissystemen. Geheel naar de wensen en behoeften van de organisatie, zodat alleen betaald hoeft te worden voor functionaliteiten die nodig zijn.

Verwerk uw sollicitanten met een recruitment systeem

Voordelen van een ATS

;

Gebruiksvriendelijk.

;

Geen implementatietraject nodig.

;

In vijf talen beschikbaar.

;

100% web-based software.

;

Werken vanuit één dashboard.

;

Volledige op maat met gewenste features tegen scherpe tarieven.

;

Eindeloze integratie mogelijkheden door partner ecosysteem.

HROffice heeft voor ons een werken-bij website gemaakt die er super uit ziet! Met een professionele en frisse Purdey look&feel. Ook zijn wij onder de indruk van de techniek van HROffice Recruitment. Het is een efficiënte en professionele manier om met onze grote volumes kandidaten om te kunnen gaan. Dit brengt ons echt verder. Daarbij is de start van onze recruitment in combinatie met recruitment marketing veelbelovend. Heel veel dank voor deze super HR ontwikkeling!

Purdey

Zorgen voor een geweldige ‘on brand’ ervaring voor de sollicitant en tegelijkertijd zorgen voor een efficiënt werving- en selectieproces. Dat is wat we samen met HROffice Recruitment en Cammio hebben gerealiseerd. We zijn erin geslaagd het beste van twee werelden in één proces te combineren.

Suzanne Jansonius

Global Recruitment and Talent Manager, Hunkemöller

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Share This