• slide
  • slide
  • slide

Recruitment in de IT


Vind het IT-talent waarnaar jij op zoek bent.


Meer informatieSuccesvol werven in de IT.


Naar IT-specialisten is een enorme vraag. Dat maakt het lastig om geschikte IT'ers te vinden voor jouw bedrijf. Met de juiste strategie en tools is het toch mogelijk om snel en efficiënt het juiste IT-personeel aan te trekken. Of je nou op zoek bent naar een developer, een support-medewerker of een systeembeheerder: Met een goede wervingscampagne kun je ze allemaal bereiken.

Adver-Online zoekt graag samen met jou naar de beste IT-professionals! Wij staan om zowel jouw wervingscampagnes als de benodigde recruitment software te verzorgen.


IT ICT personeel wervenWervingscampagnes


De juiste IT-professionals werf je met een impactvolle recruitment campagne. Wij zetten jouw vacature uit op de meest strategische jobboards en de relevantste social media kanalen. Daarnaast steken wij de vacature zo in dat deze het aantrekkelijkst is voor de IT'ers waar jouw bedrijf naar op zoek is. Zo loopt je bedrijf niet langer talenten mis.

Hoe wij dat aanpakken?

Recruitment software


Ook kunnen we het selecteren van het juiste IT-talent vergemakkelijken. Door middel van ons ATS HROffice heb jij direct een overzicht over de sollicitatieprocedure. Openstaande vacatures, reacties en gesprekken: alles vind je in één oogopslag terug. En het mooiste is nog, je kunt ons ATS uitbreiden met verschillende applicaties en het systeem zo helemaal op jouw behoeftes afstemmen.

Wil je meer weten?