Jobboards


Jouw vacature in de spotlight op de meest relevante en impactvolle jobboards.


Meer informatie
Wat zijn jobboards?


Jobboards zijn vacaturebanken waar vacatures op gepubliceerd zijn. Vroeger plaatsten werkgevers hun vacatures in kranten en bladen. Tegenwoordig staan de meeste vacatures op online jobboards. Ze worden veelvuldig gebruikt door werkzoekenden en er zijn talloze van deze vacaturesites. Maar welke sluit het beste aan bij jouw bedrijf? Adver-Online helpt je graag bij het zoeken naar jouw ideale jobboard!

Wij adviseren je graag
Wat zijn job boards


Welk jobboard past bij mijn bedrijf?


Het zoeken naar het ideale jobboard kan ertoe leiden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dat begrijpen wij. Misschien is een combinatie van kanalen zelfs de beste oplossing. Om je alvast op weg te helpen nemen we je even kort mee in welke vijf groepen job boards er te onderscheiden zijn.

Jobboards die meerdere soorten functies publiceren in uiteenlopende branches. Via deze kanalen bereik je vooral de actief werkzoekenden binnen een gewenste doelgroep.

Websites die gericht zijn op een bepaald vakgebied en die naast vacatures ook vakinhoudelijke content aanbieden. Naast de actief werkzoekenden komen juist ook latent werkzoekenden op deze nichekanalen.

Websites met informatieve content gericht op een specifieke doelgroep. Deze websites zijn goed inzetbaar voor content marketing.


Websites met vacatures binnen een bepaalde regio, zodat je kandidaten bij jou in de buurt kunt benaderen.

Websites die kosteloos worden aangeboden om extra bereik te creëren.Wat kan Adver-Online voor jou betekenen?


Adver-Online helpt je graag met het selecteren van de beste jobboards.

Samen met jou kijken wij naar de doelgroep die jij het beste aan kan spreken en waar deze de zoektocht naar een baan start. Het vinden van de juiste collega: het proces begint bij het kiezen van het meest geschikte jobboard!
Daarnaast kan Adver-Online je ook helpen met het plaatsen en onderhouden van jouw vacatures op de jobboards.Jouw vacature op de meest strategische vacaturesites?


Adver-Online regelt het voor je!

Neem contact met ons op