Mobile Recruitment


Target de juiste mensen op het perfecte moment met mobile recruitment.


Meer informatie

Wat is mobile recruitment?


Met mobile recruitment (ook wel mobile targeting) bereik je de juiste sollicitanten waar en wanneer je maar wilt. Of het nou in de trein is, tijdens de werkpauze of gewoon thuis op de bank, jouw vacature kan 24/7 worden getoond aan jouw doelgroep.

mobile recruitment mobiel

Hoe gaat mobile recruitment in zijn werk?


sollicitanten mobile recruitment

Focus op de doelgroep


Mobile recruitment begint bij het ontwerpen van een aantrekkelijke, informatieve en enthousiasmerende advertentie. Adver-Online helpt je graag bij het opstellen van een motiverende en overtuigende vacature advertentie met een duidelijke call to action. Ben je er nog niet helemaal uit op welke mensen je je het beste kan richten? Geen probleem, middels een doelgroepanalyse door Adver-Online ben je binnen no-time op de hoogte van welke groep werkzoekenden jouw bedrijf het beste kan benaderen.


Vrijblijvend advies
Data recruitment mobiel

De kracht van data


Wij zetten je vacatureadvertentie uit op strategisch gekozen websites. Hoe relevanter de website waarop geadverteerd wordt, hoe beter je de juiste kandidaten bereikt en hoe kosten-effectiever je campagne. Dit wordt mogelijk gemaakt door programmatic adverteren, waarmee geautomatiseerd advertentieruimte ingekocht kan worden. Cookies geven data over het online gedrag van je bezoekers, die vervolgens door algoritmes worden geanalyseerd. Door deze stroom van informatie zijn wij middels mobile recruitment in staat om dag en nacht de mensen te bereiken waar jij naar op zoekt bent.

Vrijblijvend advies
bedrijfsimago

Zet je bedrijfsmerk op de kaart


Op het moment dat sollicitanten op je advertentie hebben geklikt, worden zij doorgestuurd naar een landingspagina waarop verdere informatie over de vacature staat. Belangrijk is daarom dat de vacature-advertentie aansluit bij deze vacature webpagina. Adver-Online is gespecialiseerd in het maken van informatieve en overtuigende landingspagina’s die jouw employer brand tot uiting brengen.


Vrijblijvend advies
retargeting

Herhaalde blootstelling loont


Hebben je website bezoekers niet direct gesolliciteerd of op een andere manier geconverteerd? Dan is retargeting, ook wel remarketing genoemd, een effectieve oplossing. Mensen die wel op je advertentie hebben geklikt, maar vervolgens niet direct hebben geconverteerd, kunnen opnieuw op andere websites worden blootgesteld aan je vacatureadvertentie. Targeting is mogelijk op basis van:


Vrijblijvend advies


Wat kost een mobiele recruitment campagne?


Wij adviseren je graag over hoe mobiel adverteren kan bijdragen aan je recruitment doelstellingen en houden daarbij natuurlijk rekening met je wervingsbudget. Om je budget optimaal in te zetten spelen wij in op biedingen, zoekwoorden, advertentieteksten en beeld. Adverteren via mobiel kent de volgende prijzen:


Kosten campagne Adver-Online

Mobile recruitment door Adver-OnlineWil jij mobile recruitment inzetten voor jouw bedrijf?


Adver-Online staat voor je klaar!

Ja, ik wil mobile recruitment