Multiposting


Jouw vacature zichtbaar op alle relevante kanalen.


Meer informatieWat is multiposting?


Het zichtbaar maken van je vacature(s) op alle relevante job platforms is een heus vak geworden. Het (optimaal) plaatsen van je vacature(s) op deze kanalen heet multiposting. Het begrip multiposting houdt echter veel meer in dan alleen het plaatsen van je vacature op de relevante kanalen.

Een multiposting specialist kan op basis van voorgaande campagne ervaringen, maar vooral de opgebouwde (succes)data. Hierdoor kan er nauwkeurig bepaald worden welke kanalen het meest relevant zijn en de hoogste kans van slagen hebben. Een multiposting specialist kan je hier perfect over adviseren.

Meer weten over multipostingassessment test
sollicitant beoordeling

Voordelen van multiposting?


Multiposting zorgt voor de optimale exposure van je openstaande vacatures. Door optimaal aanwezig te zijn op de (meest) relevante kanalen ben je in staat zo effectief mogelijk de juiste kandidaten te bereiken. Multiposting is met name effectief in combinatie met andere diensten zoals Google Recruitment en Social Media Recruitment. Op deze manier zorg je voor de meest optimale exposure van je vacatures en draag je bij aan je employer branding.

Meer informatie


Werkwijze multiposting


Het tijdig en adequaat invullen van een vacature begint met de juiste doelgroepbepaling. De recruiter en de multiposting specialist zullen dan gezamenlijk een assessment maken en bepalen welke doelgroep het beste bij de vacature past. Vervolgens kunnen de juiste kanalen erbij gezocht worden.


Na het bepalen van de juiste doelgroep en de bijbehorende (job) kanalen kunnen de vacatures geplaatst worden. De multiposting specialist zorgt ervoor dat je vacature(s) zo snel en economisch mogelijk op de job platforms geplaatst worden. Het werven kan echt beginnen nu.


Op basis van realtime data kan de campagne en multiposting specialist de prestaties analyseren en bijsturen waar nodig is. Op deze manier worden alleen de beste kanalen optimaal benut voor het aantrekken en werven van de ideale kandidaat. Op deze manier ben je als recruiter verzekerd van de beste campagne.Die ene kandidaat. Met multiposting vind jij die.


Met multiposting maak je optimaal gebruik van job platforms zoals Indeed, Monster en LinkedIn. Met multiposting zorg je ervoor dat je de aandacht trekt van die specifieke kandidaat voor je vacature.


Multiposting op een rijtje


Benieuwd geworden naar multiposting?


Neem contact met ons op!

Ik wil meer informatie over multiposting