NBBU leden krijgen meer bij Adver-Online


Excelleer als uitzendorganisatie met Adver-Online


Meer informatie

Bereik het onbereikbare talent


Personeel werven is tegenwoordig nog lastiger geworden door de krappe arbeidsmarkt. Toch maakt Adver-Online het mogelijk om het beste talent aan te trekken middels overtuigende SEO teksten en door gebruik te maken van de juiste online media kanalen.

Meer informatie

Weet wie je doelgroep is


Adver-Online stelt jouw doelgroep vast door middel van een doelgroep analyse. Het voordeel hiervan is dat er heel gericht campagnes kunnen worden opgezet. Je verlaagt hiermee de kosten voor de campagne en bereikt juist de mensen die je willt bereiken.

Meer informatie

Ontvang dubbel voordeel


Door onze nauwe, landurige samenwerking met alle relevante vacaturesites, kunnen wij jou inkoopvoordeel bieden. Daarnaast hebben wij momenteel een speciale actie voor NBBU leden. Wij vertellen je er persoonlijk graag meer over.

Meer informatie


Wat kan Adver-Online voor jou betekenen?


Job Marketing

Vind de beste sollicitant


Vind je het lastige om voldoende respons krijgen op jouw vacatures? Maak dan gebruik van Job Marketing. Job Marketing zorgt ervoor dat jouw vacature opvalt. Dit doen wij door pakkende SEO proof vacatureteksten te schrijven en deze te plaatsen op de meest relevante kanalen. Denk hierbij aan social media kanalen en de grootste vacaturesite's. Wij zorgen ervoor dat jouw vacature opvalt bij jouw doelgroep en dat vacatures snel gevuld zijn!

Meer informatie
Employer branding

Zorg dat iedereen via jouw uitzendbureau wilt werken


Als uitzendbureau wil je dat zoveel mogelijk kandidaten zich inschrijven. Maar hoe zorg je ervoor dat ze dit bij jouw uitzendbureau doen en niet bij de concurrent? Juist. via employer branding! Adver-Online kan jouw employer brand een boost geven door middel van een werken-bij-website. Op de werken-bij-website kan jij precies laten zien wie je bent en wat je te bieden hebt. Je onderscheid jezelf op een originele wijze van de concurrentie en je versterkt tegelijk je bedrijfsimago. Wil je meer weten over een werken-bij-website of employer branding? Onze collega's vertellen je er graag vrijblijvend meer over.

Meer informatie

Jouw doelgroep in beeld


Hoe goed ken je eigenlijk je doelgroep? Een doelgroep analyse door Adver-Online zorgt ervoor dat jij in kaart hebt op welke kanalen jouw doelgroep actief is en welke kenmerken jouw doelgroep heeft. Wanneer je doelgroep in beeld is gebracht, kunnen er specifieke advertenties en campagnes worden uitgezet. Doordat je heel gericht kan adverteren, bespaar je zowel tijd als geld. Begin vandaag nog met strategische targeting en verhoog de kwaliteit van jouw sollicitanten.


Meer informatie

Recruitment Nederland bouwt op Adver-OnlineDoor het opzetten van een landingspagina en het verzorgen van de SEO/ SEA, zorgt Adver-Online ervoor dat wij altijd goede respons krijgen op onze vacatures. Adver-Online neemt ons werk uit handen waardoor wij ons kunnen focussen op andere taken. Manon Hagenaars, Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis

Zorg dat je de concurrentie voor bent


HROffice Connect

Ga met de technologie mee


De wereld om je heen verandert steeds sneller. Dit geldt ook voor het HR-landschap. Met de snelle groei van technologie is de dag van morgen alweer anders dan die van vandaag. Dat zorgt voor uitdagingen voor jou als recruiter en organisatie. Het boeien, vinden en binden van talent is een waar vak geworden. Wij als Adver-Online geloven dat met de juiste combinatie van technologie en mensen, jij je kan onder scheiden als organisatie en juist voorop kan lopen. Naast dat wij verschillende oplossingen bieden om het beste talent te bereiken, gaan wij met HROffice Connect nog een stapje verder. HROffice Connect biedt verschillende oplossingen binnen het gehele HR-proces.

Zo maakt ons ATS Recruitment systeem het mogelijk om, geheel volgens de AVG wetgeving, kandidaten te beoordelen, uit te nodigen en door te sturen. Naast het ATS systeem van HROffice, biedt HROffice o.a. oplossingen voor het plannen van personeel, het opstellen van contracten en het onboarden van nieuwe medewerkers. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen je er graag vrijblijvend meer over!


Contact opnemen


Vragen of wil je maatwerkadvies?

Contact opnemen

Zet vandaag nog jouw recruitment campagne uit met Adver-Online


Ontdek zelf direct de voordelen als NBBU lid.

Meer informatie