Adver-Online verwelkomt vier nieuwe medewerkers


Adver-Online verwelkomt vier nieuwe medewerkers


Het team van Adver-Online blijft groeien. Zo hebben we begin deze maand vier nieuwe medewerkers verwelkomt. Van consultants en een assistent controller tot een marketing & communicatie specialist. Met trots presenteren wij onze nieuwste aanwinsten.

 

Martijn Smit

Martijn gaat de nieuwe rol als Recruitment & HR Consultant vervullen. Martijn werkt al meer dan 20 jaar in de recruitment wereld, is oprichter en eigenaar van werken.fm, presentator, stand-up comedian, trainer en werkte hiervoor bij De Persgroep. Martijn is 42 jaar, vader van twee kinderen en woont in Noordwijk en Amsterdam. Wat hem opvalt is vooral de gemotiveerde leuke collega’s en de toekomst gerichte oplossingen van het bedrijf. Ook is Martijn blij dat hij de spreker mag zijn op het Recruitment Tech Event volgende maand.

Martijn kiest voor Adver-Online vanwege de sterke innovatie op het gebied van recruitment en HR technologie.

Annemieke Hoogendoorn

Annemieke maakt haar intrede in het marketing team als Marketing & Communicatie Specialist. Annemieke heeft jarenlang als PR-Specialist gewerkt bij Crocs en heeft de laatste jaren bij de online travel agent Iamreservations.com gewerkt als Marketing Manager. Ze is 32 jaar, speelt graag volleybal en woont met haar man en 2 kinderen in Nieuw-Vennep.

Annemieke gaat de uitdaging aan om Adver-Online als totaal bedrijf breder onder de aandacht te brengen.

Daan van Houten

Daan is de nieuwe Key Accountmanager van HROffice Recruitment. In de afgelopen jaren is hij werkzaam geweest op het snijvlak van sales en (product)management en heeft recentelijk veel gereisd. Daan is 31 jaar, houdt van sporten zoals snowboarden, draait zo af en toe plaatjes en woont samen met zijn vriendin in Velserbroek. Hij heeft een software achtergrond en vind het mooi hoe de specifieke software ingezet wordt voor recruitment.

Wat Daan opvalt is het jonge en frisse karakter van het bedrijf en de oprecht geïnteresseerde collega’s.

Paulien Baijer

De 37-jarige Paulien uit Haarlem komt het finance team versterken. Zij gaat aan de slag als Assistent Controller. Paulien werkte hiervoor als Assistent Controller bij Espeq opleidingsbedrijven. In haar vrije tijd gaat ze graag met haar neefjes op stap, doet ze de administratie van de restauratie club van de nieuwe Bavo kathedraal in Haarlem en speelt ze pool.

Paulien vind de groei, de ontwikkelingen en de uitdagingen die dit op financieel vlak met zich meebrengen binnen Adver-Online erg leuk.

LEAVE A REPLY

Your email address will not be published.


Comment


Name

Email

Url