code

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Talent vinden met een perfecte Google Display banner

Adver-Online neemt in samenwerking met Wonderkind een volgende stap in Display Recruitment door het aanbieden van geautomatiseerde Google Display banners. Als eerste online recruitment marketing specialist zetten wij Google Display geautomatiseerd in voor het vinden en aantrekken van talent om digitale recruitmentcampagnes nog doelgerichter en efficiënter te maken.

Juiste boodschap op het juiste moment

In een markt waar 80% van de talenten wel geïnteresseerd is in een nieuwe baan maar niet actief zoekt, is het belangrijk om naast traditionele job advertising kanalen ook gebruik te maken van de vele nieuwe manieren om talent te bereiken. Met programmatic advertising en de toevoeging van Google Display kunnen organisaties hun vacatures bij 90% van alle internetgebruikers zichtbaar maken.

Uw eigen dashboard voor zicht op uw Google Display banners

Recruitz.io & Google brengen samen Google Display technologie tot stand

Onze partner is officieel Google partner en heeft in samenwerking met Google de creatie van display-banners voor online recruitment marketing geautomatiseerd. “Google Partners hebben uitgebreide trainingen gevolgd rondom het creëren, beheren, meten en optimaliseren van Google Display-campagnes. Na afloop leggen zij certificeringsexamens af, om de officiële Google Partner-badge te ontvangen.” zegt Todd Rowe, Managing Director, Google Marketing Solutions.

Altijd de beste dynamische banners

De Google Display technologie ontwerpt dynamische wervingsadvertenties op basis van de best presterende banners in het verleden, die direct klaar zijn voor gebruik. Met behulp van Artificial intelligence (AI) is bekend welke kleuren, afbeeldingen en teksten het beste presteren bij functieprofielen. De banners kunnen handmatig worden aangepast, maar zijn automatisch in de stijl van de corporate identity van het bedrijf en maken gebruik van de best werkende functieomschrijving. Daarnaast worden de banners op basis van A/B testing en analyse-opties continu en automatisch geoptimaliseerd.

Pas uw Google Display banners handmatig aan

Geautomatiseerd adverteren op Google Display is een dienstverlening die Adver-Online ter ondersteuning van diverse recruitment campagnes aanbiedt. Met de introductie van deze technologie kunnen wij voor onze klanten eenvoudig en kostenefficiënt de perfecte job-banners ontwikkelen die via hypertargeting bij precies de juiste doelgroep onder de aandacht komen. Benieuwd wat display recruitment voor uw vacature(s) kan betekenen? Lees hier alles over de mogelijkheden, voordelen en wat wij voor u kunnen betekenen.

Geautomatiseerde Google Display banners voor uw campagne?

Share This

Share This

Share this post with your friends!