code

Uw partner in online recruitment marketing

Persoonlijk, met een kritische blik en een prettige no-nonsense cultuur.

In 2002 begonnen met het plaatsen van vacatures op jobboards. Nu uitgegroeid tot een toonaangevend HR mediabureau.

Na enkele jaren succesvol multiposten – het plaatsen van vacatures op meerdere jobboards – ontstaat de vraag naar structuur in het verwerken van binnengekomen cv’s. Adver-Online lanceert in 2009 als antwoord HROffice Recruitment, een systeem om grip te krijgen op het recruitmentproces. Maar HR is meer dan recruitment. Het merk HROffice wordt zo de software development tak van de organisatie.

Continu houden wij trends en ontwikkelingen in de gaten om HR professionals, managers en recruiters te blijven voorzien van de beste oplossingen.

Met sinds 2015 ook de personeelsplanning applicatie HROffice Workforce management in het portfolio. In 2016 wordt Recruitment en HR samengebracht met de lancering van HR Appstore. Een HR-platform waar producten en diensten van diverse aanbieders samenkomen. En wij staan nog lang niet stil. Ambitie, innovatie en partnerschap staan niet voor niets hoog in het vaandel.

Onze consultants, backoffice medewerkers en campagne managers bezitten een onschatbare hoeveelheid aan kennis en ervaring en zijn 100% gefocust op een succesvolle recruitmentcampagne.
Geïntegreerde recruitment marketing campagne

Geïntegreerd

Een kandidaat is al lang niet meer via één kanaal te bereiken. Daarom kijken wij verder. Naar uw werkgeversmerk, doelgroep en boodschap. Dat geeft automatisch een geïntegreerde aanpak. Door onze gecombineerde expertises hebben wij alles in huis om een goede balans te vinden en in te vullen.

Onafhankelijk media-advies, samenwerking met innovatieve partners

Onafhankelijk

De markt biedt oneindig veel oplossingen. Ons uitstekende netwerk en uitgebreide mediaportfolio stelt ons in staat altijd de beste oplossing te leveren. Wij brengen partijen samen, zodat een optimale recruitment marketing campagne tot stand komt. Wij verzekeren u van het beste onafhankelijke advies.

Een effectieve, originele en persoonlijke recruitment campagne

Creatief

Onze mensen zijn creatief, flexibel en ervaren. Wij vertalen met deze eigenschappen uw recruitment vraagstuk naar een effectieve, vernieuwende en persoonlijke campagne. Wij spelen in op kansen richting alle vormen van media en bereiken daarmee potentiële kandidaten daar waar zij zich bevinden.

Benieuwd hoe jij kan bijdragen aan de online recruitment campagnes van onze klanten?

Kom jij ons team versterken?

Samen met een team werken aan de groei van Adver-Online? Wij zijn een organisatie waar ondernemerschap ‘top of mind’ staat; je mening geven, snel schakelen en je eigen acties inzetten. Wij zien kansen en gaan ervoor! En niet onbelangrijk…fun is essential!

Nieuwsgierig hoe jij hierin kan bijdragen? Bekijk onze vacatures.

Wilt u graag een keer persoonlijk kennismaken?

Share This