• slide
  • slide
  • slide

Recruitment in de retail sector


Werf het retailtalent waar jij naar op zoek bent.


Meer informatie


Succesvol werven in de retail sector.


In de retailsector is er en continue doorloop van personeel. Het wervingproces in de retailsector is dan ook erg ingewikkeld en tijdrovend. Er is personeel nodig in de winkels, op het hoofdkantoor en in de distributiecentra. Op al deze locaties zijn er verschillende functies bekleed, op verschillende afdelingen en zijn er ook nog vaste contracten, partime- en flexcontracten. Als recruiter sta je dus voor een enorme uitdaging: hoe kun je de vacatures zo efficiënt mogelijk vervullen en hoe houd je overzicht over het gehele proces?

 

Adver-Online is specialist op het gebied van recruitment marketing en kan je het gehele recruitmentproces van begin tot eind uit handen nemen.


zorgpersoneel wervenWervingscampagnes


De juiste doelgroep bereiken, de juiste momenten van exposure kiezen en de meest strategische kanalen selecteren voor je wervingcampagne, Adver-Online zorgt ervoor dat jouw vacature optimaal in de spotlight komt van de juiste retailtalenten.
Én natuurlijk dat ze bij jouw bedrijf solliciteren!

Ben je benieuw hoe?

Recruitment software


Na het uitrollen van een succesvolle wervingsprocedure ben je pas op de helft van het recruitmentproces. Wat volgt is de sollicitatieprocedure. Ook daarbij kunnen we je helpen! Met onze recruitmentsoftware HROffice kunnen wij de periode na je wervingcampagne goed, effectief en overzichtelijk stroomlijnen.

Lees er meer over op onze informatieve