Recruitment in de zorg


Werf de juiste mensen voor jouw zorginstelling.Succesvol werven in de zorg


Goed, vakkundig talent werven in de zorg is al langere tijd een uitdaging. Veel zorginstellingen hebben meerdere vacatures openstaan en krijgen deze maar moeizaam vervuld. Daarnaast is het erg lastig om kandidaten te vinden die over de juiste eigenschappen beschikken. Niet alleen wil je een werknemer die hart voor de zorg heeft, maar er ook als een vis in het water in is. Oog voor de patiënten hebben , effectief samen kunnen werken en een goede vak gerelateerde kennis zijn essentiële kwaliteiten die een geschikte kandidaat nodig heeft.

Om het tekort aan zorgverleners aan te vullen, worden er van allerlei constructies bedacht om meer mensen in de zorg aan het werk te krijgen. Maar vaak ligt de oplossing dichterbij dan gedacht. Met een goede, strategische recruitmentcampagne kan jouw bedrijf grote stappen maken in de zoektocht naar talent. Bij Adver-Online ben je daarvoor aan het juiste adres!

zorgpersoneel werven

Een recruitment campagne in de zorg


werving in de zorgZorgtalent vinden


Een goede recruitmentcampagne begint bij het targetten van de juiste doelgroep. Middels een doelgroepanalyse krijg je zicht op wie geschikte kandidaten voor de functie zijn, waar ze zich bevinden en hoe je ze het beste kan bereiken. Ook krijg je met doelgroepmarketing inzicht in waar je doelgroep naar op zoek is. Op die manier kunnen we jouw vacature zo insteken dat deze opvalt bij de mensen die je als bedrijft wilt aantrekken en hen overtuigt dat jouw bedrijf te bieden heeft waar zij naar op zoek zijn.Zorgverleners binden


Weet jij de juiste zorgverleners in spé te bereiken en weten ze jouw zorginstelling te vinden? Dan is het belangrijk dat ze op een overtuigende en enthousiasmerende manier kennisaken met jouw bedrijf en de functie waarvoor zij kunnen solliciteren. Het binden van talenten krijgt een enorme boost door een aantrekkelijke en overzichtelijke landingspagina die jouw bedrijf op een prikkelende wijze presenteert aan de sollicitant. Laat sollicitanten landen op een persoonlijke werken bij website die het employer brand van jouw bedrijf benadrukt. Heb je wel eens aan video recruitment gedacht? Wij kunnen jouw bedrijf een aantrekkelijke en overtuigende bedrijfsvideo verzorgen die hand in hand gaat met je werken bij site.werknemers zorg

werving zorg personeelEen zorgprofessional werven


Heb je de doelgroep in kaart en heb je alles klaarstaan om de talenten die je bereikt hebt te overtuigen van wat jouw bedrijf te bieden heeft? Dan is het tijd voor exposure! Adver-Online helpt jouw vacature in de markt te zetten. Wij plaatsen jouw vacature op de meest geschikte jobboards en zorgen ervoor dat de juiste mensen het te zien krijgen op verschillende kanalen en op meerdere devices. Adver-Online neemt je alles uit handen. Het enige wat jij hoeft te doen is contact opnemen met de kandidaten die op vacature solliciteren!Meer weten over hoe Adver-Online jou kan helpen aan geschikt zorgpersoneel?

Of benieuwd naar software om je recruitmentproces sneller, effectiever en efficiënter te maken?