code

Inzicht in uw recruitment campagne

In één oogopslag inzicht in de resultaten van uw campagne en de status van uw kandidaten. Op elk gewenst moment te bekijken en waar nodig bij te sturen. Ga aan de slag met big data recruitment en meet resultaten over de gehele marketingmix heen.

Rapportage stap 1

Doormeten

Voor welke marketing mix u ook kiest, uw gehele campagne wordt door ons vanaf de start doorgemeten. Zo weet u welke kanalen goed presteren en waar uw kandidaten vandaan komen.

Rapportage stap 2

Analyseren

Tussentijds analyseren we de resultaten van uw campagne en stemmen we in overleg vervolgacties af, zodat u verzekerd bent van de juiste kwalificaties van de kandidaten.

Rapportage stap 3

Optimaliseren

We gaan voor het beste resultaat. Aan de hand van de analyse optimaliseren we uw campagne. Boek direct resultaat en laat ons u vandaag nog adviseren over de mogelijkheden voor uw recruitmentcampagne.

Rapportage dashboard ook op uw mobiel in te zien

Alle inzichten binnen handbereik

De rapportage geeft in real-time antwoord op uw campagnevraagstukken. Prestaties van de diverse kanalen worden overzichtelijk weergegeven en geven u inzage in het bereik en de resultaten van uw campagne. Voor een volledig beeld geven we u toegang tot alle informatie, zodat u helder heeft waar uw sollicitanten vandaan komen.

Interacties via social media, aantal kliks per week, uit welke regio komen kandidaten en per welke bron; om maar een paar voorbeelden te benoemen van de informatie die u via de rapportage krijgt. De recruitmentrapportage wordt op aanvraag en volledig kosteloos met onze campagnes meegeleverd. Zo heeft u altijd een volledig beeld.

Meet de performance met data die ertoe doet

Als eerste in Nederland verrijken we data uit onze campagnes met Google Analytics en informatie uit HROffice Recruitment in één dashboard. Zo creëert u een naadloos proces, waarin u kunt sturen op de performance en de quality-of-hire.

Zet de stap naar datagedreven Predictive Recruitment. Dankzij onze jarenlange ervaring bereiken wij uw doelgroep met uitstekend resultaat. En dat is meteen terug te zien in de rapportage.

Rapportage dashboard geeft u inzicht in uw recruitment campagne
Wij brengen data uit Google analytics en HROffice Recruitment samen

Integratie met ons recruitmentsysteem

U heeft direct grip op uw recruitmentfunnel dankzij de optionele koppeling met het recruitmentsysteem HROffice Recruitment. De rapportage geeft u, naast de campagneresultaten, onder andere inzicht in het aantal sollicitanten, kliks per kanaal, de man-vrouwverhouding en het aantal sollicitanten in de verschillenden fasen van uw recruitmentfunnel weer.

Dankzij de veelzijdigheid van HROffice Recruitment richt u uw recruitmentproces optimaal in en slaat u een slag met recruitment analytics.

Inzichtelijke Recruitment Marketing met Adver-Online

Advies voor de perfecte marketingmix

Advies voor de perfecte marketingmix

Voor het beste advies omtrent recruitment campagnes en recruitment marketing bent u bij ons aan het juiste adres. Dankzij onze innovaties weten wij uw doelgroep te bereiken en te bewegen. Profiteer van onze jarenlange kennis en vraag vrijblijvend advies aan.

Campagnes voor het juiste bereik

Campagnes voor het juiste bereik

Onze dienstenportfolio bestaat uit een uitgebreid palet aan mogelijkheden, waarmee we uw doelgroep met succes bereiken. Zo zetten we onder andere social media, mobile recruitment, diverse vormen van bannering en doelgroeppagina’s in om uw doelgroep te bewegen. Informeer naar alle mogelijkheden en neem contact met ons op.

Aanbevolen HR-softwarebedrijf

Meest aanbevolen HR-softwarebedrijf

Met trots kunnen we zeggen dat Adver-Online / HROffice wordt aanbevolen door de markt. In het MT Digital 2016 zijn respondenten gevraagd naar hun oordeel over softwarepartijen op het gebied van in-, door- en uitstroom. Adver-Online / HROffice scoort hierbij een gedeelde vierde plaats als beste HR-softwarebedrijf van Nederland. In 2015 wist HROffice Recruitment een zesde plek te bemachtigen.

Geïnteresseerd? Laat u vrijblijvend adviseren over de mogelijkheden!

Share This