code

Veelgestelde vragen over Adver-Online

Overzicht veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u de antwoorden op alle veelgestelde vragen aan Adver-Online. Misschien zit het antwoord op uw vraag er al tussen. Heeft u na het lezen van deze FAQ’s nog vragen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Gotomyjob.com

Wat is Gotomyjob.com?

Gotomyjob.com is een online oplossing die toegang geeft tot meer dan 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment. Het e-recruitment platform brengt de beste recruitmentkanalen in kaart zodat zelf een beslissing gemaakt kan worden over de in te zetten media. Gotomyjob.com helpt met campagnesuggesties de meest relevante te selecteren om voor elke type vacature op een slimme, snelle en efficiënte manier zowel actief als latent werkzoekenden te bereiken. Daarbij wordt direct een voorspelling getoond van het succes van de vacatureplaatsing. Denk aan het verwacht aantal views, clicks, kandidaten en interviews.

Voor wie is Gotomyjob.com bedoeld?

Gotomyjob.com faciliteert 2 typen recruiters. De recruiter die graag advies ontvangt over waar de doelgroep zich bevindt en welke kanalen succesvol zijn voor de vacature. Deze groep wordt geholpen door middel van campagnesuggeties en filtermogelijkheden. Maar er zijn ook recruiters die deze kennis zelf hebben. Deze ‘eigenwijze recruiter’ plaatst met enige regelmaat vacatures en kan dit, door gebruik te maken van het platform, zelf blijven doen en toch profiteren van tijds- en kostenbesparing.

Wat zijn de voordelen van Gotomyjob.com?

Gotomyjob.com vereenvoudigd en automatiseerd het proces om vacatures te verspreiden op de meest relevante mediakanalen. Daarnaast profiteren organisaties van de volgende voordelen:

 • Zichtbaarheid van vacature(s) vergroten en verbeteren om kwalitatieve kandidaten te vinden.
 • Profiteren van inkoopvoordeel én extra korting bij selectie van drie of meer kanalen.
 • Geen tijd kwijt zijn aan prijsonderhandelingen en het afsluiten van afzonderlijke contracten.
 • Snellere, betere en datadriven recruitment beslissingen maken met behulp van suggesties & voorspellingen.
 • Organisaties genieten van gemak, doordat de vacatureplaatsing geheel uit handen wordt genomen.
 • Inzicht verkrijgen in de mogelijkheidheden van recruitment marketing. Van vacaturesites, communities en niche websites tot aan social media kanalen en Google producten. Allemaal te vinden binnen één platform.
Wat maakt Gotomyjob.com innovatief?

Gotomyjob.com is gebaseerd op 15 jaar kennis & ervaring, performance data uit 100.000+ recruitment en social media campagnes. Dit databestand wordt nog verder uitgebreid met omvangrijke website traffic data van het digital market intelligence platform SimilarWeb. Machine learning algoritmes verwerken deze data vervolgens tot waardevolle informatie. Zo kunnen wij stellen dat minimaal 80% van eerder uitgevoerde campagnes aantoont dat voor een soortgelijke functie onze voorspelling wordt behaald.

Wat maakt Gotomyjob.com onderscheidend van andere e-recruitment platforms?
 • Gotomyjob.com is een onafhankelijk platform. Een suggestie of de sortering van een mediakanaal wordt niet beïnvloed door een overeenkomst, maar is gebasseerd op de relevantie voor een vacature.
 • Iedereen heeft vrij toegang tot ruim 300 digitale adverteermogelijkheden voor recruitment, zodat een wervingscampagne zonder account samengesteld kan worden.
 • Organisaties kunnen kiezen voor een gesloten whitelabel (indien gewenst multilingual) omgeving, waarin eigen prijsafspraken zichtbaar zijn.
Hoe werkt Gotomyjob.com?

Recruitment marketing is de meest effectieve manier om zichtbaarheid voor een vacature te krijgen en het aantal sollicitaties te verhogen. Met dit als uitgangspunt is Adver-Online als full-service mediabureau opgericht voor persoonlijk en op maat gemaakt campagne-advies. Met het e-recruitment platform Gotomyjob.com heeft Adver-Online haar dienstverlening ook digitaal beschikaar gesteld. Zo krijgen organisaties de gelegenheid om volledig geautomatiseerd de perfecte wervingscampagne samen te stellen die past bij de doelstellingen en budget. Zij kunnen kiezen uit:

 • Do-it-yourself – zoek en selecteer gewenste mediakanalen.
 • Mediakanalen filteren op functiecategorie, opleidingsniveau en/of provincie.
 • Op basis van functietitel, functiecategorie, opleidingsniveau en provincie een campagnesuggestie ontvangen.
 • Vrijblijvend een onafhankelijk advies aanvragen.

Gotomyjob.com ontzorgd organisaties door de vacatureplaatsing volledig uit handen te nemen en biedt daarbij tijd- en kostenbesparing.

Wat is kunstmatige intelligentie?

Het is de wetenschap en de techniek om intelligente computertechnologie te maken. Om onze campagne suggesties te verbeteren, maken wij gebruik van Kunstmatige Intelligentie. Omdat de technologie weet welke mediakanalen het best werken (niet voorgeschreven door menselijk denken), kan deze data niet alleen voor deze campagne worden gebruik maar verbetert ook toekomstige campagnes.

Wat is Recruitment Marketing?

Recruiting Marketing past online marketing technieken toe om data-driven, dynamische en intelligente wervingscampagnes te creëren om het beste talent te bereiken en aan te trekken.

Heb ik een account nodig om een campagne te starten?

U kunt zonder een account een campagne suggestie ontvangen en een wervingscampagne starten.

Welke betaalmethodes ondersteunt Gotomyjob.com?

In Gotomyjob.com kunt u op verschillende manieren betalen:

 • Creditcard (Mastercard, Visa)
 • iDEAL
 • Op rekening

Een betaling per credicard of iDeal verloopt via een HR Appstore account. U verlaat in dit geval de Gotomyjob.com omgeving om de betaling in de HR Appstore te voltooien.

Er worden geen extra kosten berekend voor betaling op factuur. U ontvangt de factuur op het door u opgegeven e-mailadres. factuur. Wij voeren automatisch een solvabiliteitscontrole uit.

Wat is het betalingstermijn voor een betaling per factuur?

Per ontvangen factuur heeft u 14 dagen om deze te voldoen.

Welke valuta's ondersteunt Gotomyjob.com?

Vooralsnog kunt u alleen in euro betalen.

Is Gotomyjob.com verkrijgbaar als white label omgeving?

Ja, Gotomyjob.com is beschikbaar in een white-label omgeving. Deze kan worden ingericht naar uw wensen, in de look & feel van de organisatie en met eigen prijsafspraken. Bent u ook geïnteresseerd in een white-label Gotomyjob.com voor uw organisatie? Neem contact op met één van onze online recruitment consultants via 023 – 55 30 350 of advies@adver-online.nl.

Zit uw vraag er niet tussen? Wij helpen u graag verder!

Share This