Video recruitment


Zet je bedrijf op een creatieve manier op de kaart middels video recruitment.


Meer informatie
Wat is video recruitment?


Met video recruitment zet je jouw bedrijf op de kaart middels een vacaturevideo of bedrijfsvideo. Het is de ideale manier om je vacature te promoten en sollicitanten te laten zien wat jouw bedrijf hen allemaal te bieden heeft. Je kunt de video gebruiken ter ondersteuning van je vacatureteksten, of je kunt de video gebruiken ter vervanging ervan. Hoe dan ook, met een vacaturevideo trekt jouw bedrijf de aandacht!

Wij adviseren je graag
Video Recruitment bedrijfsvideo


Videorecruitment sollicitanten

Waarom is video recruitment nuttig?


Wist je dat 60% van de mensen de voorkeur geeft aan video boven tekst? En dat 50% van alle traffic voor mobiel bestaat uit videocontent? Door middel van video recruitment zorg je dat jouw vacature aantrekkelijk is voor sollicitanten. Het is de ideale kans om mensen echt met je bedrijf in contact te laten komen en de toffe sfeer die in je bedrijf heerst aan hen over te brengen. Videorecruitment is dus een waardevolle toevoeging aan je employer branding strategie. Het helpt je de juiste sollicitanten aan te trekken, omdat deze een beter beeld van je bedrijf hebben en daardoor veel gerichter solliciteren. Op gebied van recruitment is videorecruitment redelijk nieuw. Het helpt je daardoor om jouw bedrijf op een innovatieve manier op de kaart te zetten en de concurrentie voor te zijn in de zoektocht naar talent!Hoe gaat videorecruitment in zijn werk?


Jij levert ons een vacaturetekst aan en wij schrijven een script. We sturen je het script toe en na jouw goedkeuring voorzien wij de vacaturevideo van een passende voice-over. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de video past bij jouw bedrijf. Van de kleuren van je organisatie tot aan het juiste lettertype en andere herkenbare grafische elementen, wij maken jouw videovacature helemaal custom-made! Daarnaast geven wij je advies om je video vacature optimaal onder je doelgroep te verspreiden en natuurlijk houden wij na het lanceren van de video de resultaten in de gaten.


Wij adviseren je graag
recruitmentvideo recruiter


Wat levert video recruitment je op?


Video vacatures zorgen voor een betere online vindbaarheid in Google ten opzichte van tekst of beeld advertenties.


Een vacaturevideo nodigt uit om verder te klikken en meer over je bedrijf te weten te komen.

Biedt kandidaten een kijkje in de keuken van jouw bedrijf, de werkomgeving en de functie. Videobeelden zorgen ervoor dat potentiële kandidaten je beter onthouden.


Een video wordt veel vaker gedeeld, geshared en geliked op social media dan tekst. Dit vergroot het bereik van je vacature.


Benieuwd wat video recruitment jouw bedrijf kan opleveren?


Bij Adver-Online vertellen je er alles over.

Vraag vrijblijvend advies aan