code

Video recruitment brengt uw vacature kort, krachtig en helder in beeld

Meer gevoel aan uw vacature meegeven? Dan is video recruitment een tool met hoge attentiewaarde. In een vacaturetekst schrijft u over de bedrijfscultuur, kernwaarden en carrièrekansen maar u kunt deze ‘saaie’ tekst ook met emotie overbrengen. Hoe? Een online video vacature! Zo krijgen kandidaten direct feeling met uw organisatie!

Vergroot het bereik van uw vacature met een online video en breng deze gericht in beeld bij zowel actief als latent werkzoekenden. Wij bieden u met deze oplossing de mogelijkheid om meer aandacht voor uw vacature te creëren, geheel in de look & feel van uw organisatie.

Betere online vindbaarheid

Video vacatures zorgen voor een betere vindbaarheid bij Google ten opzichte van tekst of beeld advertenties.

Sterke employer branding

Biedt kandidaten zicht op uw bedrijf, de werkomgeving en de functie. Beeld zorgt ervoor dat potentiële kandidaten u beter onthouden.

Meer sociale interactie

Een video wordt veel vaker gedeeld, geshared en geliked op social media dan tekst. Dit vergroot het bereik van uw vacature.

Wat is video recruitment?

Video recruitment kent twee richtingen; kandidaten werven met behulp van video interviews en video vacatures ter vervanging van vacatureteksten. Een video vacature is niet meer dan de inhoud van uw vacature op een korte, krachtige en heldere manier visueel maken om sollicitanten een algemene indruk van uw organisatie te geven. Marketeers maken al lange tijd gebruik van de mogelijkheden van online video’s. Op het gebied van recruitment is deze tool echter nog relatief nieuw. U kunt zich als organisatie onderscheiden met een innovatief, professioneel en unieke video vacature. Weg met die lange vacatureteksten vol vaktermen en nietszeggende arbeidsvoorwaarden! Eén beeld zegt tenslotte meer dan duizend woorden.

Vergroot het bereik van uw vacature met een online video vacature

Met video activeert en attendeert u talent op uw boodschap. In slechts enkele minuten legt u uit waar uw organisatie voor staat en wat de functie inhoudt, maar ook waarom waarom het zo leuk is om bij de organisatie te werken. Toon deze zaken allemaal met behulp van sfeer en emotie. Het is ook mogelijk om verschillende functies binnen uw organisatie te belichten.

Wat zijn de voordelen van video recruitment?

Een video vacature levert u betere kandidaten op, doordat veel gerichter wordt gesolliciteerd. Ook vanwege de volgende feiten is een video vacature een must!

  • Hogere CTR (click trough rate) bij gebruik van een video
  • 60% van alle online data is video, in 2018 wordt dit naar verwachting zelfs 84%
  • 60% geeft de voorkeur aan video boven tekst
  • 50% van alle traffic op mobiel is video

Video recruitment door Adver-Online

;

Op basis van uw vacaturetekst schrijven wij een script en na goedkeuring plaatsen wij een passende voice-over onder uw video vacature.

;

Een op maat gemaakte video vacature geheel in de kleuren van uw organisatie, het juiste lettertype en andere herkenbare grafische elementen.

;

Creatieve concepten creëren en produceren. Daarnaast geven wij advies om uw video vacature optimaal onder uw doelgroep te verspreiden. Dit om de juiste conversie en dus het gewenste resultaat te realiseren.

Benieuwd wat video recruitment voor u kan betekenen?

Share This