• slide
  • slide
  • slide

Recruitment in de zorg


Het kan gemakkelijker, leuker en efficiënter.


Meer informatieSuccesvol werven in de zorg.


Zorgpersoneel werven is geen gemakkelijke taak. Naast dat goed zorgpersoneel over veel kennis, capaciteiten en ervaring moet beschikken, is er ook nog eens een enorm tekort aan goede zorgprofessionals. Dit maakt het voor jouw zorginstelling extra lastig om de juiste werknemers te werven. Je moet de juiste zorgproffesionals weten te bereiken, hen enthousiast maken voor jouw vacature, en hen er ook nog eens toe brengen daadwerkelijk te solliciteren. Een enorme uitdaging voor jou als recruiter.

 

Adver-Online kan je helpen om het juiste personeel voor in de zorg te werven. Wij kunnen je gehele recruitmentproces verzorgen: van het opzetten en beheren van je recruitmentcampagne tot aan het onboarden van je nieuwe werknemer.


zorg personeel wervenWervingscampagnes


Van het bepalen van de juiste doelgroep en de beste kanalen om dezze te bereiken, tot het analyseren van je campagnedata en indien nodig bijsturen van je campagne: bij Adver-Online ben je aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat jouw zorginstelling de zorgprofessionals binnen haalt waar je bedrijf op kan bouwen.

Meer weten over een wervingscampagne door Adver-Online?

Recruitment software


Naast dat we je kunnen helpen aan een effectieve recruitmentcampagne, kunnen we ook het proces erna gemakkelijker maken. Middels onze recruitmentsoftware maken wij jouw sollicitatieprocedure overzichtelijk en efficiënt. Zowel voor jouzelf als voor je sollicitanten.

Benieuwd naar de voordelen van onze software?