Job Marketing


Verbeter de kwaliteit van je inkomende sollicitaties met Job Marketing.


Meer informatie


Vergroot het bereik van je vacature


Adver-Online zorgt door middel van verschillende marketingtechnieken ervoor dat je het bereik van je vacature kan vergroten. Hierdoor komt je vacature beter in beeld bij je doelgroep en kom je sneller in contact met de beste kandidaten.

Meer informatie

Zet je employer brand strategisch op de kaart


Kandidaten zijn niet alleen op zoek naar een nieuwe baan, maar zoeken ook een werkgever die bij ze past. Het is daarom van onschatbare waarde dat je bedrijfsimago aantrekkelijk is en aanzet tot solliciteren bij jouw bedrijf. Employer branding helpt daarbij.

Meer informatie

Krijg inzicht in het succes van je campagnes


Ook na de lancering van je vacaturecampagne houden wij de voortgang ervan scherp in de gaten. Wij monitoren de impact, sturen de campagne zo nodig bij en houden je op de hoogte van de (tussentijdse) resultaten.

Meer informatieWat levert Job Marketing jou op?Contact opnemen
Voordelen Job Marketing


Job marketing, waarom wil je het?De oplossing voor veel problemen


Trekken je vacatureteksten niet de juiste kandidaten aan? Voldoen je kersverse collega’s niet aan de verwachtingen? Heb je een te hoge werknemersuitstroom? Dit zijn niet langer problemen, job marketing biedt je de oplossing!

Door in een vroeg stadium de juiste sollicitanten aan te trekken, voorkom je teleurstellingen zoals matige sollicitatiegesprekken en uitval van werknemers. Met job marketing geef je de kwantiteit én kwaliteit van je inkomende sollicitaties namelijk een enorme boost. Door middel van het opstellen en verspreiden van pakkende vacatureteksten op verschillende, invloedrijke kanalen kun je met behulp van Adver-Online de juiste sollicitant voor jouw vacature vinden!


Meer informatie
Conversie optimalisatie Job MarketingZichtbaarheid voor de juiste mensen


Het is ontzettend belangrijk dat je in de juiste kandidatenvijver vist. Wij zorgen ervoor dat je vacaturecampagnes wervende en activerende vacatureteksten bevatten, gericht zijn op de juiste doelgroep, zichtbaar zijn op de juiste social mediakanalen en goed vindbaar zijn in online zoekmachines. Van begint tot eind, wij denken met je mee om invloedrijke campagnes op te stellen en te zorgen dat je de ideale werknemer in huis haalt!


Meer informatie
werven werknemer job marketing
Oneindig veel mogelijkheden met Job MarketingKen je doelgroep


Door het uitvoeren van een uitgebreide doelgroepanalyse krijg je meer inzicht in welke sollicitanten de beste match met jouw bedrijf vormen. Het bereiken van de juiste doelgroep is van onschatbare waarde om het meeste rendement uit je vacaturecampagne te behalen. Lees hier meer over wat wij voor jou kunnen betekenen door middel van een doelgroepanalyse.


Meer informatie
Doelgroepmarketing Adver-OnlineTrek de aandacht met de juiste vacaturetekst


Aandacht trekken, enthousiasmeren en overtuigen, het is allemaal belangrijk en draagt bij aan het succes van een vacaturetekst. Adver-Online helpt je bij het opstellen van wervende vacatureteksten waar sollicitanten niet langer omheen kunnen. Wij nemen je vacaturetekst onder de loep en zorgen dat het de juiste tone-of-voice heeft die perfect aansluit bij de doelgroep die je wilt bereiken.

Meer informatie
Goede vacatureteksten Adver-Online

Mensen kunnen niet om jouw vacaturetekst heen!


Wat is een vacaturetekst zonder dat deze door de sollicitanten gelezen wordt? Wij zorgen ervoor dat je vacature bovenin de zoekmachines komt te staan. Met behulp van onze Search Engine Optimalisation expertise maken wij je vacatureteksten SEO-proof. Werkzoekenden kunnen niet langer om jouw bedrijf heen!


Meer informatie
Online vindbaar Adver-Online


Maak optimaal gebruik van ieder mediakanaal


Door jouw vacature op verschillende mediakanalen te plaatsen, vergroot je het bereik van jouw vacaturetekst optimaal. Wij verzorgen je een op maat gemaakte multichannel-strategie die voor jou het optimale resultaat behaalt. Heb je bijvoorbeeld als eens gedacht aan video recruitment of mobile recruitment?


Meer informatie
job marketing doelgroep bereiken


ETZ TweeSteden Ziekenhuis Adver-Online


“De winst van onze samenwerking zit voor ons in de data en kennis op het gebied van digitale oplossingen.”Manon Hagenaars, Adviseur Arbeidsmarkt ETZ, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis


Technische Universiteit Eindhoven logo

St. Antonius Ziekenhuis logo

Van de Velde logo

Purdey Logo

Elisabeth Tweesteden Ziekenhuis logo

Hunkemöller logo


Waar wacht je nog op?


Ontdek zelf de impact van een succesvolle job marketing strategie.

Upload je vacature(s)