code

Vergroot de online zichtbaarheid van uw vacature en bereik de juiste kandidaten

Job marketing werkt voor vacatures die echt op moeten vallen. Vermarkt met een job marketing campagne gericht uw vacature en bereik zo gegarandeerd de perfecte kandidaat. Door de inzet van een optimale mediamix trekt u de aandacht van zowel actief als latent werkzoekenden!

Samenhang is voor job marketing campagnes de key. Succes is alleen verzekerd als verschillende recruitment kanalen goed op elkaar aansluiten en elkaar versterken. Of het nu gaat om een recruitment website, video vacature, jobboard of een campagne via Google of Social media. De kanalen, boodschap, timing en doelgroep: alles moet kloppen. Meer kwalitatieve kandidaten tegen lagere kosten, daar gaan wij voor!

Lanceer uw vacature met een job marketing campagne
Customer journey recruitment marketing

Bereik kandidaten in de fase waarin zij zich bevinden

De vacature enkel plaatsen op jobboards volstaat niet meer. Van iedere doelgroep is namelijk slechts 10% actief op zoek naar een baan, terwijl 75% latent werkzoekende is. Uw talent kan op dit moment nog heel tevreden zijn met een huidige baan, maar wel open staan voor iets nieuws. Om ook die 75% aan te spreken werken recruiters en marketeers steeds vaker samen. Gezamenlijk worden recruitment marketing campagnes opgezet, waarbij de candidate journey centraal staat.

Actief werkzoekenden bevinden zich eerder in deze journey dan latent werkzoekenden. Door structureel zichtbaar te zijn met een tone-of-voice afgestemd op iedere stap in de journey, werft u niet alleen meer maar ook betere kandidaten.

 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem contact met ons op
Share This