Recruitment in de retail sector


Effectief retail talenten vinden en binden aan je bedrijf.


Meer informatieSuccesvol werven in de retail. Een continu proces.


In de retail sector wil je graag mensen werven die echt passie hebben voor de branche. Je zoekt naar mensen met commercieel inzicht, die servicegericht zijn en het liefst ook nog een gedreven onderhandelgeest hebben. Kortom, juist personeel in de retailsector werven is niet eenvoudig. Daarnaast is er sprake van een grote doorstroom in het personeelsbestand en waardoor er een continue werving is. Dit maakt het recruitmentproces ingewikkeld en tijdrovend.

Adver-Online kan je je gehele wervingsproces ontzorgen. Van begin tot eind coördineren wij je recruitmentcampagne. Het enige dat jij hoeft te doen is je wensen door te geven en indien je dat wilt de resultaten in de gaten te houden op je persoonlijke dashboard. Voor een volledige job marketing campagne ben je bij Adver-Online aan het juiste adres!


zorgpersoneel werven

Een recruitment campagne in de retail sectorrecruitment zorg

Retailtalent vinden


Adver-Online helpt je graag met het bereiken van het juiste talent in de retail sector. Om je vacature op de meest geschikte jobboards te kunnen plaatsen, voeren we eerst een doelgroep analyse voor je uit. Op die manier krijgen we goed inzicht in waar jouw doelgroep naar opzoek is, op welke manieren zij het beste te bereiken zijn en hoe we jouw vacature op een zo effectief mogelijke manier aan hen kunnen tentoonstellen. Dit doen we bijvoorbeeld door displayrecruitment in te zetten of gebruik te maken van verschillende social media kanalen. Hebben we de juiste werkzoekenden weten te bereiken? Dan is het tijd voor de volgend stap: deze retail talent binden!


Meer informatie

werven in de zorg

Kanditaten binden


Is je vacature eenmaal opgevallen bij de juiste doelgroep en klikken ze op je vacature? Dan is het belangrijk om ze op een effectieve landingspagina te laten landen. Op deze pagina krijgen de kandidaten meteen een duidelijk beeld van de vacature, je bedrijf en wat jij hen te bieden hebt. Een werken-bij-website is de beste manier om sollicitanten een goed beeld van je bedrijf te geven. Op die manier versterk je je employer brand. Staat alles klaar om de kandidaten aan je bedrijf te binden? Dan is het tijd om ze te werven!


Meer informatie

Zorg professionals

En retail professtionals werven!


Dit is de laatste stap van je recruitment campagne en het moment suprême. Exposure is het sleutelwoord in deze fase. Door je vacature door middel van Google recruitment goed vindbaar te laten zijn in Google en bijvoorbeeld een mobiele campagne te lanceren, bereik je op de juiste momenten en op de juiste plek de het retailtalent waar jij naar op zoek bent. Wat je daarna nog rest is het kiezen van de leukste en beste sollicitant!


Meer informatieUitgelicht


Google Recruitment


Een van de belangrijkste stappen in je recruitmentproces is het goed zichtbaar maken van je vacature voor werkzoekenden. Met Google Recruitment zorg je ervoor dat het met de vindbaarheid van je vacatures helemaal goed zit. Door onze expertise op het gebied van Search Engine Optimalization (SEO) zorgen wij ervoor dat jouw vacature bovenaan in Google komt te staan. Op die manier heeft jouw vacature een optimaal bereik. We vertellen je graag meer over wat Google Recruitment jou kan opleveren!


Meer informatie

Interactieve video


Ook na je recruitmentcampagne staan we je bij in het wervingsproceswerving in de zorg


De beste kandidaten selecteren met een ATS-systeem


Na je wervingscampagne is het tijd om al je sollicitanten te screenen en de beste kandidaat te selecteren voor de baan. Ons ats-syteem HROffice helpt je bij dit selectieproces door alle vacatures, sollicitanten en afspraken onder te brengen in één systeem. Ook is HROffice Recruitment gemakkelijk te koppelen aan andere recruitmentsystemen om je contracten mee op te stellen en je werknemers in te werken. Met de producten van HROffice maak je het jezelf dus een stuk gemakkelijker!

 


Meer informatie


Benieuwd wat Adver-Online voor jouw bedrijf kan betekenen?


Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie